Geanta Giles Puffball cu Ochii de animație

Când colecția Giles RTW Fall 2010 a lovit pista, îmbrăcămintea s -a simțit perfect potrivită pentru soțiile astronautului trofeului. Linia este una dintre cele mai purtabile până în prezent de la Giles Deacon. Și apoi a fost o geantă. O geantă care a atras atenția tuturor și cumva nu am acoperit -o până acum.

Nici măcar nu știu numele real și îmi este greu să ofer această geantă un nume în timp ce încerc să rămân sever, dar jucăuș. Așadar, vă rugăm să primiți geanta Giles Puffball cu ochii de animație. Nici măcar nu pot lua multe scoruri de credit pentru numele pe care l -am dat această geantă, deoarece WWD a numit -o în mod similar. Dar să aruncăm o privire mai atentă.

Cum aș putea să sun telefonul cu această poșetă fugly când, de fapt, este ingenios? Cu siguranță nu este menit să fie luat super-șezând, blana pufoasă de afară este decorată cu două ochi mari, pe care îi iubesc. Nu, nu am de gând să iau această geantă, nu, nu o să o port și nu, nu o să vă spun tuturor să o obțineți. Dar ceea ce vă voi spune este de multe ori că toți trebuie să luăm viața un pic mai puțin în serios și un pic mai ușor. Acesta este un design menit să fie luat în glumă.

Deci, de ce să nu -ți începi luni cu un zâmbet? Asta îmi aduce această bijuterie de la Giles Fall 2010 în fața mea, un zâmbet mare. Continuați și spuneți -ne ce credeți în secțiunea de comentarii de mai jos!

Imagine cu ajutorul stilului.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *