Ceea ce vreau cel mai bine în acest minut este o poșetă ecologică vânătoare

în mod obișnuit atunci când primesc o dorință neașteptată pentru un tip specific de geantă care mi se pare întâmplător, un pic săpăm expune că este specificul pe care îl doresc este Într -adevăr o tendință națională. Când te uiți la ceva tot timpul pentru muncă, modelele emergente se aruncă metoda lor în creierul tău în mod neașteptat, precum și până când le recunoști, nu întotdeauna 100% elimină exact modul în care au ajuns acolo. Am crezut că aceasta a fost probabil situația cu cerința mea din afara albastru pentru o geantă ecologică Hunter, cu toate acestea, pe baza unei cumpărături de ferestre pe care le-am făcut ieri, mărcile rămân puțin în urma acestei compulsii specifice de cumpărare.

Pentru mine, Hunter Eco-friendly este ca un albastru bleumarin sau burgundia: este o culoare neutră funcțional atunci când este încorporată în multe garderobe (și în special multe garderobe de toamnă), cu toate acestea se află în continuare împotriva denimului sau a pantalonilor negri, a blaturilor neutre sau Mulți oameni se poartă în multe zile. Adâncimea sa ca o nuanță implică faptul că îmbunătățește bogăția naturală a pielelor fine, precum și, deoarece nu a fost deosebit de elegantă într -un timp, culoarea se simte proaspătă și neașteptată.

Majoritatea vânzătorilor pe care i-am inspectat au avut doar o mână de pungi ecologice în stoc de orice tip de culoare, precum și chiar mai puține la umbra întunecată, sunt dintr-o dată poftă bruscă. Cu toate acestea, au fost aproximativ mulți concurenți, precum și am senzația că mult mai mult ar putea fi pe metoda în viitorul nu atât de îndepărtat. S-ar putea să nu am puterea de a reloca piața cu o singură postare pe blog, oricât de întunecate ecologice ecologice, cu siguranță, zgomotul ca un lucru bun acum, nu-i așa?

Geantă de șa APC SAC
366 USD prin Shopbop

Balenciaga Laundry Tote
2.550 USD prin Nordstrom

Dries Van Noten Croc-emboss, Take on Bag
1.375 USD prin Nordstrom

Geanta Gucci Dionysus
2.650 USD prin Gucci

Maison Boinet XS Shearling Container Bag
595 USD prin Shopbop

Geantă de cerc Mansur Gavriel
795 USD prin Mansur Gavriel

Nancy Gonzalez Madison Take on Bag
3.450 USD prin Bergdorf Goodman

Pop, precum și Suki Bag pentru camere video în relief
122 USD prin Nordstrom

Geanta Prada Impunture
990 USD prin Nordstrom

Geanta Saint Laurent Vicky Crossbody
2.590 USD prin Nordstrom

Salar Elle sound Bag
600 USD prin Shopbop

Wicker Wings Kuai Bag
435 USD prin Net-A-Porter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *