Ultima obsesie: Instructorul Bleecker Tiny Pocket Traverall

Dezvoltarea Bagului Instructor Borough ne -a lăsat (și o mulțime de alți iubitori de geantă) curioși să vedem ce va urma în evoluția masivă a geanței de mână a brandului american. Astăzi, avem unul dintre primele răspunsuri la această întrebare: instructorul Bleecker Tiny Pocket Carryall, care costă mai puțin de 300 de dolari, prezintă o marcă exterioară permanentă zero și vine în șapte culori nechibzuite, de la negru de bază până la acid verde (cu un cuplu uimitor pasteluri între ele). Suntem în ea.

Această geantă este versiunea minusculă a unei pungi noi, mai mari de zi cu zi, de la instructorul numit Bleecker Riley Carryall, dar această versiune mică, cu curea sa încrucișată și prețul mic, este cea care ne -a atras cu adevărat ochii. Primăvara și vara sunt cel mai bun moment pentru genti mici (cine vrea să arunce un tote gigantic pe vreme caldă?), La fel ca orașul, textura din piele a geantă este principala caracteristică de design, cu micuțul de buzunar care prezintă atât piele cu pietricele netede, cât și cele cu cereale mari, în panouri structurale contrastante. Geanta rezultată are o îngrijire a acesteia, care a lipsit adesea din eforturile antrenorului în ultimii ani, iar sentimentul este modern, fără a fi nefericit. Pe scurt, micuțul buzunar de buzunar este foarte în concordanță cu planul pe care l -a stabilit geanta în sezonul trecut.

Puteți ridica această geantă pentru 258 USD cu ajutorul instructorului în toate culorile fermecătoare din galeria de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *