Prada Crossbody care se află în partea de sus a listei mele de dorințe în acest Crăciun

în aceste zile, se pare că fiecare designer oferă o versiune a unei geantă video în formația lor, dar ce separă unii de alții? Pentru început, îmi place o geantă video care își păstrează forma atunci când nu este complet completă, dar și atunci când este ambalată. Urăsc acel aspect suprasolicitat, în unele cazuri, obțineți atunci când vă blocați toate lucrurile într -o geantă mică. De asemenea, îmi place când o geantă video video este suficient de casual pentru a fi purtată în timpul zilei, dar nu este prea casual, încât pare o prostie când pleci noaptea. L -am găsit pe cel ideal în geanta Crossbody din piele Schema Prada. Această mică doamnă se află în vârful listei mele de dorințe în acest sezon de sărbători. Moș Crăciun, iubito, nu -ți place?

Îmi place că această geantă își păstrează forma, indiferent cât de mult sau cât de puțin se ascunde în interior, iar atunci când se va face complet, nu se aruncă sau se pare că va izbucni. Pielea matlasată este frumos confecționată, în timp ce hardware-ul argintiu și curea de lanț o îmbracă puțin, făcând din aceasta geanta ideală de zi cu zi. Am reușit să încadrez toate articolele imaginate mai sus când am scos această geantă pentru a se învârti și sunt cu adevărat obsedat! Tot ceea ce aveam nevoie pentru zi se potrivește perfect: ochelari de soare într-o pungă groasă, un mic caiet + stilou, iPhone-ul meu 6, un portofel mic din fermoar, o cremă de mână mică și un ruj. Dacă aș purta asta noaptea, aș putea arunca ochelarii de soare și aș face cu ușurință loc pentru mai mult!

Această geantă prezintă o curea de lanț reglabilă/detașabilă, cu o inserție de piele pentru confort lângă umăr. În interior, geanta este căptușită în căptușeala de țesătură semnată Prada și există două buzunare cu fante mari pe interiorul din spate cu sloturi de carduri. Îmi place că hardware -ul nu este prea mare sau foarte strălucitor. M -am uitat recent la o geantă de cameră video diferită și am fost uimit de modul în care arăta hardware -ul în persoană. M -a oprit dintr -o geantă pe care am crezut că o iubesc, așa că am fost încântată să o văd pe această doamnă mică în persoană și chiar am căzut pentru ea! Dimensiunile generale ale geanței diagrammei Prada sunt de 4,5 h x 7,0 W x 2.2 D. Puteți cânta acest farmec în albastru frumos pentru 990 USD prin Prada sau precomandă alte opțiuni de culoare prin SAKS pentru 1.050 USD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *