Rebecca Minkoff Benjamins Buget

OK Doamnelor, să avem puțină inimă la inimă. Sezonul de fotbal este chiar după colț. Acest lucru te face să scapi sau să sară de bucurie?

Eu pentru un singur sezon de fotbal. Simt că este o scuză grozavă pentru noi, doamnelor să acționăm puțin. Adică, nu am nevoie de o scuză pentru a mă înnebuni, dar mai bine credeți că o voi lua!

Așadar, atunci când se referă la sezonul de fotbal, eu încerc să -mi fac sport culorile colegiului ori de câte ori este posibil (stacojiu și gri). Acum, există încărcături din care să alegeți, dar când faceți un pic de căutare, sunteți obligat să găsiți ceva perfect. Și vorbind despre Perfect, ce zici de acest portofel Rebecca Minkoff Benjamins? Îmi place!

Deși bugetul nu este stacojiu și gri, este o nuanță uimitoare de roșu pe care mi -ar plăcea să -l port în mână. Bugetul din piele cu iguana are o farfurie cu logo-ul bling-gling și buzunar cu fermoar. Pe măsură ce deschideți portofelul, veți găsi 5 sloturi de carduri și un cârlig crucial. Dacă vă îndreptați către stadion, barul sau o casă de prieteni pentru a prinde jocul mare, acest buget ar fi cea mai bună opțiune! Treceți prin Shopbop pentru 135 USD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *