Săptămâna aceasta, celebritățile au zburat cu transporturi mari de la Aerin, Givenchy, precum și valizele Louis Vuitton

sunt o problemă. Sunt voluminoase, sunt pătrate, precum și sunt, la fel de mari, interschimbabile. Designerii nu se gândesc în principal să reinventeze roata (cu excepția lui Louis Vuitton – tratarea tipului său, precum și unele celebrități par să renunțe la valize cu totul. Vuitton cu terminalul de zbor la 30 de pași în spatele fracilor de paparazzi. Nu se știe niciodată.) Săptămâna aceasta, o serie de celebrități preferate de jet de jet selectate pentru a-l face cu dublu design, în schimb, la destinațiile lor.

Alessandra Ambrosio
Vom începe lucrurile chiar cu pliantul obișnuit PB Alessandra Ambrosio, lăsând centrul de fitness cu un pic de 2 joururi mici de 2 fendi accentuate cu un bug de geantă fendi sau două. Cumpărați geanta Fendi Small 2Jours prin Neiman Marcus (2.200 USD)

Chrissy Teigen
Chrissy Teigen este văzut chiar aici, cu dublu-bagat la LAX. Ea aduce o geantă mare din Suede Aerin Weekender, precum și un Givenchy Nightingale. Cumpărați geanta Givenchy Nightingale prin Neiman Marcus (2.450 USD)

Uniunea Gabrielle
Gabrielle Union a fost reperat recent părăsind hotelul ei din New York cu o nouă geantă Michael Kors Bancroft. Acele cizme remarcabile de coapsă din catifea sunt de la Stella Luna. Cumpărați geanta Michael Kors Bancroft prin Saks (1.190 USD)

Kesha
Iată Kesha, ajungând la BBC Studios din Londra cu o geantă cu rame Gucci alb. Nu m-am săturat niciodată de agrafele alea cu capul de tigru. Kesha a fost în oraș pentru a -și face primul spectacol din Marea Britanie în patru ani. Cumpărați geanta cu cadru Gucci prin Gucci (4.600 USD)

Khloé Kardashian
Khloé Kardashian a apărut de Lax cu Birkin ecologic la începutul acestei săptămâni. Încă mai am o perioadă dificilă, crezând că ea prinde cu adevărat un zbor de fiecare dată când își arată acordul la LAX.

Mischa Barton
Mischa Barton s -a oprit pentru a -și arăta Paps Elizabeth roz deschis, precum și James Eloise Field Bag în timp ce își plimba câinele în Soho. Fiți sfătuiți: toate versiunile de ședere ale acestei geantă sunt în prezent la vânzare, precum și unele sunt chiar mai mici de 200 USD. Cumpărați Elizabeth, precum și James Eloise Field Bag prin Zappos (187 USD)

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon i -a oferit Gucci reinventat în mare parte ca în ultimul an. Chiar aici părăsește un magazin de bijuterii de modă în LA, cu Zoe Kravitz (evident, nu este ilustrat aici), precum și o geantă Gucci Marmont cu perle. Cumpărați geanta Gucci Marmont prin Gucci (2.750 USD)

Riley Keough
În cele din urmă, iată Riley Keough, care se prezintă în LA de la New York. Ea aduce un mare din piele neagră Proenza Schouler Big Hobo, precum și un Louis Vuitton Keepall. Veți observa că păstrarea a fost geanta ei inspectată. Cumpărați Proenza Schouler Big Hobo prin farfetch.com (1.550 USD), precum și Louis Vuitton Keepall prin Louis Vuitton (1.740 USD)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *