Kelly Osbourne primește o manichiură cu diamante negre de 250 de dolari

dacă te conformezi cu mine pe Instagram (pe care ar trebui absolut), cel mai probabil înțelegeți că îmi plac manichiura. Nu sunt expert, cu toate acestea sunt experimentator, precum și îmi place să încerc diferite manichiuri atât asupra mea, cât și a prietenilor mei. Adesea, acestea funcționează la fel de bine, de multe ori, ajung cu un produs cu adevărat ciudat, cu adevărat, însă sunt mereu pregătit pentru a încerca ceva nou.

Nail Art este ideal major acum, acum diferiți artiști apar, precum și producând capodopere orbitoare, în timp ce în mod similar afacerile produc o opțiuni poloneze mult mai fascinante. Se pare că Azature a dus acest lucru la cel mai mare nivel, producând o sticlă de diamante negre pentru a utiliza la lac de unghii. De ce să folosești doar strălucirea când poți presăra diamante negre în jurul unghiilor? Mâinile care au toată lumea care vorbesc de la mersul pe covorul roșu Emmys este Kelly Osbourne, cu aparent manichiura ei aparent de 250.000 de dolari cu diamante negre.

Azature este un bijutier cu sediul în Los Angeles, care a produs o singură sticlă din acest „polonez” pentru cei mai elite clienți. Nici măcar nu pot începe să pun în cuvinte exact cât de absurd este acest lucru, cu toate acestea, ceea ce vreau să adaug este că aș respecta de fapt orice individ cu această manichiură într -un mod ciudat căutând diamante negre căzute, deoarece înțelegeți că au că au până la toamnă.

Ce risipă.

De program, acest lucru este totul de dragul publicității, deoarece o versiune de 25 de dolari a produsului este oferită prin Fred Segal, precum și Ron Robinson.

Dacă ai fi folosit această manichiură gratuită, ai lua -o?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *