5 Branduri de geantă contemporane de care să se bucure în 2016

, când Mansur Gavriel a venit de -a lungul câțiva ani în urmă, precum și a supus o zonă orbă strălucitoare pe piața contemporană pentru genți sofisticate, contemporane, într -un punct de cost destul de accesibil, comercianții au reacționat rapid. Nu numai că, în general, fiecare magazin posibil a încercat să stocheze marca, cu toate acestea, mulți cumpărători de vânzare cu amănuntul au încercat să găsească designeri noi sau anterior trecuți cu vederea, care ar putea face față gusturilor similare. Din fericire, au descoperit unele.

În anotimpurile care au intervenit, site-urile de cumpărare au început să stocheze mult mai multe mărci mici, cu o estetică care se gândește înainte, precum și prețuri realizabile, ceea ce este o veste fantastică pentru orice cumpărare individuală pentru pungi. Pentru a vă ajuta să rezolvați ce este în timp pentru a vă petrece planul bugetar de geantă de primăvară cu înțelepciune, am descoperit cinci dintre cele mai semnificative adăugări la peisajul accesoriilor; Inspectați -le bagajele, precum și backstory -urile de mai jos.

Flynn

Flynn este o linie destul de nouă de la designerul australian Oliver Tilsley, precum și tehnica simplă, dar nu prea simplă, a pungilor, precum și finalizările contemporane au atras în interesul unor comercianți importanți din SUA. Cumpărătorii par să fie atenți și ei; În perioada în care am cercetat acest articol, au oferit o serie de pungi Flynn din lista mea de funcționare. Inspectați câteva dintre cele mai bune piese de mai jos, precum și cumpărați mult mai multe pungi Flynn la Metropolitan Outfitters, Shopbop, precum și Revolve.

Geantă Flynn Baker Crossbody
180 USD cu ajutorul Shopbop

Flynn Conran Satchel
350 USD cu ajutorul Shopbop

Geantă Flynn Rocky Crossbody
275 USD prin intermediul metropolitanului Outfitters

Geantă Flynn Tory Crossbody
275 USD cu ajutorul revoltei

Colecție Vasic

Colecția Vasic este un brand tânăr (fondat în 2014!) Cu sediul în New York, precum și creat de fostul coafor Kanoko Mizuo. Geantele sunt geometrice pe forme tradiționale, precum și pentru primăvară, o mulțime de stiluri sunt luminate cu pânză sau țesătură de coș fin. Puteți cumpăra o alegere mai mare cu ajutorul Shopbop.

Colecție Vasic Bolder Canvas Bag pentru containere
290 USD cu ajutorul Shopbop

Colecția Vasic Communicat Satchel
335 USD cu ajutorul Shopbop

Colecția Vasic Gentee Satchel
405 USD cu ajutorul Shopbop

Colecția Vasic Marche Tote
370 USD cu ajutorul Shopbop

Kara

Ne-am bucurat de Kara, având în vedere că 2013, când brandul avea doar un an, precum și designerul Sarah Legislația a continuat să dezvolte brandul din New York, având în vedere că atunci. Multe excelente sunt pungile de piele netede recent introduse, care iau o pagină din cartea de joacă Mansur Gavriel – piele netedă, curată, în forme neclintite, precum și la costuri corecte sunt o metodă sigură pentru inimile cumpărătorilor. Geanta de transport mai mare oferă în mod obișnuit în negru, așa că dacă doriți una, acționați rapid. Cumpărați pungi Kara cu ajutorul Net-A-Porter, Shopbop, precum și Barneys.

Kara Nano tie Tote
350 USD cu ajutorul Net-A-Porter

Geanta Kara Stowaway Big Crossbody
390 USD cu ajutorul Barneys

Geantă de transport cu cravată kara
475 USD cu ajutorul Net-A-Porter

Kara Tie Tote
475 USD cu ajutorul Net-A-Porter

Cuero & Mor

Cuero & Mor a fost înființat de Maria Diaz, precum și Pepe Romero în Santa Monica în 2013, cu intenția de a arăta calitatea înaltă a pielii fine, cu forme simple, practice. Linia, care se face în Spania, este foarte sigură editată: trei forme în trei nuanțe fiecare. Multe sunt oferite pe site -ul web al mărcii, cu toate acestea, puteți cumpăra o serie de stiluri cu ajutorul Shopbop, unde, de asemenea, tind să intre, precum și să nu fie în stoc.

Geanta de container Cuero & Mor
595 USD cu ajutorul Shopbop

Geanta de container Cuero & Mor
595 USD cu ajutorul Shopbop

Geanta de corp Cuero & Mor Cross
395 USD cu ajutorul Shopbop

Geanta de corp Cuero & Mor Cross
395 USD cu ajutorul Shopbop

Carven

Spre deosebire de mărcile de mai sus, Carven este abia nou – a fost înființat de o franceză în 1945, precum și a avut multe vieți. Când Guillaume Henry a părăsit zona sa ca director inovator în 2014, însă, afacerea a adus doi tineri designeri cu fundaluri la Givenchy – Alexis Martial, precum și Caillaudaud – pentru a conduce brandul. Caillaudaud în specific este înțeles pentru gestionarea sa de accesorii, potrivit Vogue Marea Britanie, așa că nu este neobișnuit ca gențile mărcii să înceapă cu adevărat să radiaze în ultima vreme. Puteți cumpăra o alegere mai mare prin Forzieri sau Farfetch.com.

Geanta de containere pentru carven mahler petit
430 USD cu ajutorul Forzieri

Geantă de pochette de carven
450 USD cu ajutorul ssense

Bag de gestionare a lui Carven Mahler Top Gestionare
579 USD cu ajutorul lui Farfetch.com

Geantă de pungă cu carven Mercer
320 USD cu ajutorul Forzieri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *