Lanțul Magali Pascal Take on Bag

simt că este timpul să iau temperatura în cameră, ca să zic așa. Am înțeles că eu, personal, nu sunt bolnav de piele neagră, lanțuri sau știfturi, de vreme ce mi -au plăcut metoda din nou în instituție înaltă, precum și am încântat -o de atunci, totuși, ce se întâmplă cu ceilalți, pentru care s -ar putea să nu fie O sărbătoare a stilului tău personal înnăscut? Ești peste modelul industrial?

Și, ca o extensie a acestei întrebări, lanțul Magali Pascal este remarcabil sau plictisitor? Votez pentru „Awesome”, însă pot vedea, de asemenea, unde acest model poate fi obosit un pic. Ești peste asta încă? De asemenea, dacă sunteți peste el, care este noul model pe care îl susțineți?

Corectează -mă dacă greșesc, cu toate acestea nu pot ține cont de încă o geantă care are lanțuri drapate într -un mod similar, precum și îmi place. Ei arată ca niște pandantive pentru poșeta dvs., precum și adaugă un stil mare de stil, fără a compromite pielea sau a diminua funcționalitatea geantă. De asemenea, s-ar putea să argumentați, totuși, că acestea arată tipul de abordare, precum și nu aș fi în dezacord. Se pare că cred că „abordat-on” funcționează în acest caz. Cumpărați cu Luisa prin Roma pentru 592 USD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *