Michael Kors Skorpios Pleat Crescent Hobo

așa cum am menționat săptămâna trecută, în sfârșit, oh, în sfârșit, magazinele de vânzare cu amănuntul își stochează rafturile cu tot felul de genți de mână remarcabile noi. Geanta mea must-have a zilei trebuie să fie hobo-ul Crescent Pleat de la Michael Kors Skorpios. Aș dori să spun chiar că ar putea fi alegerea mea din săptămână, dar văzând că este luni, nu vreau să sar încă arma.

Tot ce știu este că această geantă este o bază, un must-have, un clasic.

Pentru a fi o fată care iubește eleganța simplă și subestimată, poate părea puțin ciudat că dețin doar o geantă neagră. Pentru mine, gențile de mână negre sunt ca niște rochii negre mici, s -ar putea să aveți una pe care o folosiți mai mult decât alta, dar nu puteți avea niciodată suficient.

Sunt pe piață pentru o nouă geantă neagră de ceva vreme și am pus deja această geantă pe lista mea. A fost corpul plisat care mi -a atras atenția inițial. Dar, a fost o singură curea de umăr împletită și hardware -ul de aur care m -a blocat. Dimensiunile sunt destul de frumoase: 16 ″ W x 11 ″ H x 3â ½ ”D și 11 ″ picătură. Desigur, există o mulțime de spații, dar, în același timp, geanta nu este copleșitoare. De fapt, chiar dacă ești o femeie mică, această geantă nu te va copleși. Cumpărați prin Saks pentru 795 USD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *